Værebro Erhvervscenter – er overtaget af Voxeværket Egedal ApS den 1. april 2020.

AL HENVENDELSE KAN SKE TIL VOXEVÆRKET – TELEFON +4522181220 E-MAIL: HO@VOXEVAERKET.DK
FÅ DIT EGET LUKKEDE KONTOR FOR KUN KR. 2.660 OM MÅNEDEN!!
I vores Kontor Hotel har du fri afgang til konference- og mødelokaler, det er her du kan starte med den plads du har behov for. Kontor Hotellet består af 64 stk. moduler á 21 m2, lokalerne er fra 1 modul og op til 6 moduler.

Tlf. nr. +45 47 16 22 00 eller Mobil nr. +45 20 97 08 44 info@vaerebro-erhvervscenter.dk Ejendommen: Kontorbygning er på 1.500 m2. Udover 26 kontorlokaler rummer bygningen en række lokaler til afholdelse af møder, konferencer, undervisning og lignende med op til 60 deltagere. For at opfylde det stigende behov for hastigheder på internettet, er der netop installeret ny internetadgang med 100/100 Mbit, hvilket er usædvanligt for området, idet der via TDC´s tilslutning kun tilbydes 8/8 Mbit! KontorFællesskab: Navnet KontorFællesskab betyder at lokaler og kontorer kan lejes for en kortere og længere periode efter behov. Virksomhedernes behov veksler og det er netop formålet med kontor-hotellet, at man her kan finde faciliteter til en kortere eller længere periode. Derfor er der jævnligt lokaler til leje. Mødelokaler: Lokaler til møder, undervisning etc. anvendes dels af lejerne – men er også yderst populære for virksomheder der blot ønsker, at leje et lokale for f.eks. en enkelt dag. Det tilbydes faciliteter for op til 60 deltagere – ligesom der forefindes projektor, internetadgang o.s.v.
 
Vi er del af Voxeværket, klik ind på
 
 
 
 – www.voxevaerket.dk
 
 
 
 
 
I prisen indgår

– Reception – Benyttelse af 3 mødelokaler – projektor, flipower, mv. – Afhentning/bringning af post – The – køkken – Alarmanlæg – Fri adgang 24 timer – Varme, el og vand – Eget lukket lokale – Fri parkering Månedlig pris:kr. 2.660,00 pr. modul ex moms.